Pinkpink!

Tuttavani halusi päivittää  mukavaan nojatuoliinsa uuden kuosin. Vihreä vuosituhannen alun verhoilukangas oli jo kuosiltaan vanhahko , vaikka olikin vielä ehjä.

Ennen

Katsottiin Nevotexin mallistosta Lidon näyteviuhkaa jossa on kyllä kaikki mahdolliset värit tarjolla 😅 ja sieltä se sitten löytyi! Rohkeasti pinkkiä (hänen lempivärinsä 👌🏻) muutoin  harmaa-beigesävytteiseen olohuoneeseen oli hieno valinta!

Kasvoitusvaiheen kuvasävy on väärä. Valmiin tuolin kuvassa sävy on totuudenmukaisempi.

Eli kaavat vanhojen mukaan.  Etuselkä kahdesta osasta (koska sisennysveto yläosassa) ja takaselkä yhteen , kapat välissä. Istuinosa ja kapat sivuilla. Pehmusteet ja jousitukset ei vaatineet toimenpiteitä joten verhoilulla mentiin.

Siitähän tuli kerrassaan valtaistuin! 👑💋

 

Jälkeen

Psst. Tämän jälkeen ei mennyt kauaakaan kun tuttava otti yhteyttä ja kertoi kahdesta nojatuolista, joissa toisessa on jousia irronnut. Toi näytille:

 

Aivan vastaava tuoli kuin tuo aiemmin mainitsemani mutta väriltään pinkki.😄 ja arvatkaas mitä, nämä päätettiin verhoilla uudestaan. Ja kankaaksi valikoitui Lido Green!  💚

Näitä tein kaksi kpl. Jousia vaihdeltiin ja istuimen pehmusteet uusittiin. Myös puuosat hiottiin ja lakattiin uudestaan , vaalea puu sopii vihreään verhoiluun täydellisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *