Swedish desing

Ruotsissa valmistettu nojatuoli, louge- tai knitting -tyyppinen tuoli oli mennyt verhoiluiltaan ja pehmusteiltaan varsin käyttökevottomaan kuntoon. Tuttavani laittoi kuvan ja kysyi kannattaako korjata? No kannattaako ??!! No todellakin! Puuosat todella kauniit ja muotoilu sekä keveys aivan ihanat!

Purkaminen oli varsin sotkuista puuhaa. Vaahtokumi valui kasoiksi pöydälle ja sitä olikin kyllä sitten joka paikassa. Verhoilut oli niin repaleiset , ettei niistä juurikaan ollut kaavoiksi. Ja ajattelinkin kaavoittaa hiukan eri tavalla , sillä en  halunnut niittejä näkyviin takaselkään, kuten tässä vanhassa oli.

Purkaessa vanhaa verhoilua pois, totesin että sen alla oli vielä vanhemman verhoilun jäämiä ja tämä vanha verhoilumateriaali oli aitoa lampaan karvaa 🤩 siis tämän hetken yksi trendijutuista!

Onneksi uusi verhoilumateriaali oli hieman bukleetyyppinen materiaali, joten se sopii  hyvin myös ajatellen tätä alkuperäistä ulkonäköä.

Verhoilussa oli taas omat juttunsa. Istuin ja selkänoja kaareutuvat pyöreästi ylös ja sisäänpäin ja pohja jopa niin paljon, että verhoilu osin näkyy sieltä.

mutta lopputulos oli todella hieno ja tuoli säilytti upean skandinaavisen tyylikkyytensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *