Harjoitustöitä vol.2 kevät -22

Aloitin siis verhoilualan opinnot tammikuun 10. pvä -22 Lahdessa koulutuskeskus Salpauksessa. Heti ensimmäisenä päivänä katseeni nauliintui pallukkarahiin. Siis onko joku oikeasti tehnyt tuon täällä, ihmettelin itsekseni. En ikinä osaa tuollaista , olenkohan nyt ihan väärässä paikassa kuitenkin… Aavistuksenomainen epäluulo omasta selviytymisestä häivähti mielessä. Mutta tadaa! Siihen se kasaantui. Työ oli alussa aavistuksen pelottava, enkä harjoituskankaista löytänyt mieleistäni värikimaraa joten lähdin sitten etsimään mielestäni ikävintä ja ruminta värisävyä. Ja se oli siinä kohdassa tuo oliivinvihreä keinonahka. Siinä niitä mönninkäisen töppösiä sitten on liuta täytettynä.
Työ oli aluksi haastavan tuntuinen, töppösien ompelu koneella ja eri materiaalien yhdistäminen oli , noh, hyvä harjoitus! Selvisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *